Кава зелена (сира) в зернах "Бразилія Сантос" багата хлорогеновою кислотою, яка є найпотужнішим антиоксидантом, який очищає організм від вільних радикалів. Антиоксидантів в ньому більше, ніж у червоному вині, оливковій олії і навіть зеленому чаї.
Спосіб приготування
Каву змолоти ручною кавомолкою, після чого - мелену зелену каву можна досить швидко і легко заварити в кружці. Для цього слід насипати в посуд 2 чайні ложки кави, краще без гірки і залити її окропом. По закінченню 5 хвилин напій можна вже вживати. Якщо є бажання, то перед вживанням можна процідити за допомогою сита.
Вживати зелену каву слід 2-3 рази в день, за 15 хвилин до їди.
Переваги
1. Повністю натуральний продукт
2. Великий вміст хлорогенової (жироспалюючої) кислоти
3. Активізує і прискорює обмін речовин
4. Має антицелюлітну дію
5. Притуплює відчуття голоду
6. Нормалізує рівень цукру
7. Має потужну антиоксидантну дію.
Сучасні вчені практично щороку виявляють щось нове про користь і шкоду кави. Але слід враховувати, що проводячи дослідження, пов'язані з кавою, вчені не змушують людей пити каву, вони всього лише вивчають стан здоров'я любителів кави. Існує цілком реальна історія про кавомана, який пив напій, мало не 40 раз в день і дожив до 114 років.
Напевно, організм цієї людини був міцним, можливо, щось з його гастрономічних звичок впливало на сприйняття напою організмом, швидше за все він вів активне життя і мав хороші генетичні дані ...
Слід врахувати безліч чинників і зіставити масу особливостей, щоб отримати переконливі докази потенційних вигод споживання кави.
Як би там не було, але опитування, проведені серед людей в різних країнах, і дослідження за участю тварин, показали безліч позитивних сторін впливу зеленої кави.
Ось деякі з них:
Зелена кава покращує форми
Вживання зеленої кави - ефективний спосіб боротьби з надмірною вагою. Японські вчені довели, що поєднання кофеїну із хлорогеновою кислотою в зеленій каві, перешкоджає поглинанню жирів і допомагає зменшити жирові відкладення. Звичайно ж, сама по собі зелена кава не дасть відчутних результатів, необхідно вживати напій в поєднанні з дієтою і вправами.
Зелена кава покращує самопочуття.
Зерна зеленої кави містять дубильні речовини, пуринові алкалоїди, в тому числі кофеїн. Кофеїн здавна застосовується як тонізуючий засіб, стимулятор фізичної та розумової активності, допомагає при спазматичних головних болях (мігрені). Кофеїн покращує пам'ять і лімфодренаж, стимулює роботу серцево-судинної системи.
Олія зерен зеленї кави покращує зовнішній вигляд.
Успішно зелені кавові зерна застосовується і в косметології і естетичній медицині. Олія, приготована з них, використовується:
- Для зміцнення волосся, поліпшення його росту і відновлення блиску
- Для тривалого зволоження шкіри і підвищення її захисних функцій
- Для профілактики виникнення зморшок
- Для догляду за чутливою і сухою шкірою
- Для усунення розтяжок і рубців
- Для боротьби з целюлітом
- Для лікування опіків
Багато наукових досліджень, присвячених каві дають нам суперечливі дані про користь і шкоду напою, але все ж багато вчених згодні з тим, що кава стимулює діяльність головного мозку, бадьорить, тонізує і покращує кровопостачання судин.
Арабіка - 100%
Упаковка: герметичний пакет з фольги
Вага: 1 кг