Цей купаж має класично міцний і збалансований смак, містить 50% арабіки і 50% робусти. Арабіка надає напою виражений аромат. Робуста наповнює каву густою щільною пінкою, насиченим смаком і довгим післясмаком. Він завжди порадує вас ароматом і прекрасним насиченим смаком з густою пінкою.
Змішані сорти кави - це суміші кавових зерен. При цьому кавові зерна можуть належати різним видам кавових дерев. Вони можуть бути зібрані на різних плантаціях і навіть континентах, в різні пори року. Щоб створити різні змішані сорти кави, зібрані кавові зерна змішують.
Змішування кавових зерен для отримання змішаного сорти кави - це найбільш складний і копіткий момент. Адже потрібно підкреслити переваги смаку різних кавових зерен і при цьому приховати, замаскувати їх недоліки.
При створенні змішаного сорту кави використовують кавові зерна, смакові особливості яких доповнюють і розкривають один одного. Як правило, не використовують кавові зерна з схожим або, навпаки, різко протилежним смаком. Для створення одного змішаного сорту кави може знадобитися чотири види кавових зерен. А для створення іншого - і всі чотирнадцять.
При створенні змішаного сорту кави використовуються і інші хитрощі. Наприклад, змішуються кавові зерна в різних пропорціях. Також можуть змішуватися кавові зерна різного ступеня обсмаження. В результаті з'являється неповторний смаковий букет, який відрізняє різні сорти кави.
Ступінь обсмажування - середня
Арабіка - 50%; Робуста - 50%
Упаковка: герметичний пакет з фольги
Вага: 1 кг