Ласкаво просимо! Ви можете увійти або створити обліковий запис.
Категорії
Оплата:
 
♦ Переказ на картку Приватбанку
♦ Оплата при доставці (накладений платіж)
 
Доставка:
 
♦ Укрпошта
♦ Нова пошта
♦ Делівері 
♦ Ін-Тайм
 
Наші переваги:
 
♦ Ми відібрали кращі види класичного і ароматизованого чаю, а також вишукані сорти кави
♦ Вибирайте улюблений бренд, сорт, вид, країну виробника, ступінь обсмажування, додаткові ароматизатори і добавки
♦ Регулярні закупівлі невеликими партіями дають можливість нашим клієнтам завжди мати доступ до свіжообсмажених зерен
 
 

 

Кава в зернах арабіка Руанда AА 1 кг

Кава в зернах арабіка Руанда AА 1 кг
Виробник Coffee Storecenter
Модель: 179-01
Наявність: На складі
328 грн.



Арабіка Руанда має аромат свіжого хліба з відтінками молочного шоколаду. Смак молодого вина з помітною кислинкою, легким присмаком зелених яблук і довгим фруктовим присмаком - дивна особливість сорту. Напій збалансований, середньої міцності, насичений, маслянистий, з чіткими нотками ванілі.
Руанда - невелика республіка на сході Африканського континенту, що займає за обсягами виробництва арабіки 9 місце в регіоні. На світовій кавовій арені найбільшої популярності набув сорт «Bourbon arabica». Найвідомішим місцевим виробником є Kinunu CWS. З Руанди експортується тільки кращий преміальний кави високої якості, а решта споживається на внутрішньому ринку.
Специфіка обробки
Обробка кавових зерен в Руанді проходить монополізовано, тобто одним виробником. Кожен фермер повинен доставити на станцію обробки кавові зерна в той же день, в який вони були зібрані. За це він отримує певну винагороду. В іншому випадку сировина вважається непридатною до подальшої переробки і її ніде не візьмуть. На процес збору і транспортування у фермера є 12 годин. Вважається, що після цього часу в м'якоті ягід починається ферментація, яка погіршує якість зерен.
Монопольний підхід певною мірою знижує доходи фермерів і обмежує їхні права. Однак монополіст, який є власником станції по сортуванню і обробці кави, отримує більше можливостей щодо контролю якості сировини.
Перше відбраковування зерен відбувається при прийомі їх від фермерів. Жовто-чорні, гнилі або зелені ягоди відразу викидаються. Вся решта вирушає у спеціальні резервуари і замочується. Ягоди, які спливли, вважаються неякісним і їх також викидають.
Далі кава надходить в кавоочисні машини, які відокремлюють м'якоть від зерна. Чисті зерна за допомогою електричної мішалки поділяються по щільності і якості на три категорії:
Перша категорія - найщільніші і найважчі, складають 85% врожаю
Друга категорія - 10%
Третя категорія - 5%
Сировина третьої категорії відправляється по вологому жолобу на повторну промивку і ручний відбір. Працівники оглядають і відбраковують недосконалі екземпляри. Решта придатні зерна спрямовуються на попередню сушку, яка триває 4 години.
Зерна двох інших категорій водою переносяться в спеціальні посудини для наступної стадії ферментації. Для цього процесу їх замочують на 24 години. Потім кава проходить ручне сортування, під час якого відбираються плаваючі уламки, розколоті і недосконалі зерна. Практично ідеальні кавові зерна відправляються на сушку, однак спершу їх замочують в спеціальних чанах. Через 20 або 24 години основну частину води відкачують, а каву сортують у кошики по 20 кг і транспортують на сушильні столи. Тут зерна будуть перебувати під сонячним світлом і постійно перемішуватися майже два тижні. Процес сушіння закінчується тоді, коли ступінь вологості кавового зерна стане в межах 10-12%. Після цього каву прибирають з сушильних столів, розсипають у мішки по 60 кг, завантажують в транспортні контейнери і відправляють на експорт.

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



paypal
Зернова кава «8ua» © 2019. Powered by OpenCart