Ласкаво просимо! Ви можете увійти або створити обліковий запис.
Категорії
Оплата:
 
♦ Переказ на картку Приватбанку
♦ Оплата при доставці (накладений платіж)
 
Доставка:
 
♦ Безкоштовна доставка від 3-х кілограмів
♦ Укрпошта
♦ Нова пошта
♦ Делівері 
♦ Ін-Тайм
 
Наші переваги:
 
♦ Ми відібрали кращі види класичного і ароматизованого чаю, а також вишукані сорти кави
♦ Вибирайте улюблений бренд, сорт, вид, країну виробника, ступінь обсмажування, додаткові ароматизатори і добавки
♦ Регулярні закупівлі невеликими партіями дають можливість нашим клієнтам завжди мати доступ до свіжообсмажених зерен
 
 

 

Кава в зернах арабіка Бурунді A 1 кг

Кава в зернах арабіка Бурунді A 1 кг
Виробник Coffee Storecenter
Модель: 178-01
Наявність: На складі
328 грн.



Арабіка Бурунді - кава «з характером», серед інших сортів її відрізняє відмінна якість, хороша міцність і кислотність зі специфічним присмаком. Бурундійську каву цінують у багатьох країнах світу за її яскравий аромат, багатий специфічний шоколадний смак, насиченість і чудову кислотність. Істинно африканська кава з високогірних плантацій.
Бурунді - невелика держава в Африці, яка славиться на весь світ своїм екологічно чистою кавою. Вирощувати тут її почали лише з 30-х років минулого століття, але сьогодні обсяги збору врожаїв культури досягають до 40 т в рік. Кавове виробництво для країни є основоположною галуззю економіки, тому місцева влада всіляко намагаються підтримувати фермерів і стимулювати збільшення площ плантацій, а, відповідно, і обсяги експортованих зерен.
Географічні особливості
Кавові дерева є основною сільськогосподарською культурою у всіх областях Бурунді. Всього в державі налічується 17 провінцій, які розташовані на різних висотах над рівнем моря. Це обумовлює не тільки відмінності в температурному режимі, але і різну кількість опадів. Наприклад, в провінції Бужумбура-Мері їх випадає менше ніж 1000 мм за рік, а ось в Муравмії - майже 1500 мм. Високогірні кавові плантації знаходяться в провінціях Каянза, Гітега, Мвар - це 1700 -1800 метрів над морем. Найнижчі фермерські господарства, які займаються вирощуванням кавових дерев, розташовані на висоті від 1350 до 1400 м в провінціях Бужумбура-Рурал, Бубанза і Бужумбура-Мері.
Територія Бурунді повністю знаходиться на гірському плато, тому у всіх провінціях ґрунтовий склад практично однаковий. Переважає поєднання слаборозвинених мінеральних ґрунтів з вологими, насиченими залізом в шарі підґрунтя. Провінція Мвар має родючими чорними тропічними ґрунтами, а на решті території гірських схилів можна зустріти лише частково вивітрені різні гірські породи. Цікавий ґрунтовий склад з алюмінію, заліза і органічних компонентів був знайдений в провінції Нгозі.
Унікальний клімат
Кава з Бурунді має хорошу насиченість і кислотність, володіє благородним ароматом і яскравим, оригінальним смаком. Він є тим з небагатьох продуктів, який з упевненістю можна назвати органічним і екологічно чистим. Однак причина цього далеко не в тому, що місцеві фермери спеціально відмовилися від використання хімікатів. Все набагато простіше - у них елементарно не вистачає грошей на покупку будь-яких отрут, добрив і т.д. Ті операції, які інші виробники виконують за допомогою спеціальної техніки, в Бурунді виконуються вручну. Навіть боротьба з шкідниками на плантаціях і збір врожаю відбувається без використання будь-яких машин.
Головна заслуга у створенні бездоганного смаку кави, вирощеного в Бурунді, належить клімату. Деревам вистачає сонячного світла, поживних речовин, тепла і вологи. Сама природа тут допомагає фермерам в їх нелегкій праці, а любителям напою - отримати від кавових зерен кращі смакові і ароматичні властивості.
Технологія обробки
Збір врожаю кавових дерев здійснюється з початку квітня і до кінця червня місяця. У кожному районі знаходиться станція мийки, куди фермери на велосипеді або пішки доставляють стиглі ягоди. Більшість кавових плантацій знаходяться в радіусі 5 км від пункту прийому, але є і більш віддалені насадження. Урожай звідси транспортують в основному дрібні торговці кави. Щоб зерна зберегли всі свої властивості, після збору їх необхідно доставити на станцію протягом 6 годин.
Перш ніж відправити ягоди на вологу обробку, їх ретельно перебирають і сортують. На більшості станцій даний процес здійснюється вручну, але на деяких більш сучасних - за допомогою флотації. Відбувається це таким чином: фермери вивантажують свій урожай в великий резервуар, заповнений водою. Ягоди з недостатньою щільністю спливають, їх виловлюють спеціальними екранами, виготовленими з дротяної сітки. Ягоди дістають з резервуара, зважують і віддають персоналу станції для подальшої переробки.
Чисті ягоди висушують, вручну сортують і залишають у пергаментній оболонці до моменту підтвердження оцінки якості. Їх зберігають або на ліцензованому складі станції мийки, або безпосередньо на фермерських господарствах, де вони були вирощені. Зразки кожної партії зерен обов'язково повинні бути відправлені в спеціальне державне агентство кави (ARFIC), яке займається видачею сертифікатів якості продукції. Рішення даної інстанції вважається обов'язковим. Якщо продавець і покупець вже уклали договір, каву від

Відгуки для даного товару відсутні

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



paypal
Зернова кава «8ua» © 2018. Powered by OpenCart